:

Szerző: sammer

2001. április 17. 02:37

Az Electronic Arts bejelentette az ősszel megjelenő Red Alert 2 kiegészítő küldetéscsomagot

Az Electronic Arts bejelentette, hogy 2001 őszén ki fog adni egy küldetéscsomagot a Westwood: Command & Conquer Red Alert 2 játékához Yuri's Revenge néven. A Yuri's Revenge új szövetségi és szovjet egységekkel, egy új egyjátékos hadjárattal, új online játék lehetőségekkel, új co-operative küldetésekkel, egy órányi filmanyaggal és egy új, a telepatikus harcos Yuri irányításával létrejött féllel egészíti ki a Red Alert második részét. Érdemes tudni, hogy az eredeti játékban Yuri csak egy irányítható egység volt a sok közül a szovjet oldalon. A kiegészítőben Yuri a saját elképzelései alapján szeretne világuralomra törni, meglátva a telepatikus technológiákban rejlő lehetőségeket. A játék alatt egy időutazó osztagot irányíthatunk, és hiúsíthatjuk meg Yuri álmait.

Hálózati játékban mindhárom oldal közül választhatunk, egyjátékos módban pedig a szövetséges vagy az orosz oldalt irányíthatjuk a Yuri és csapatai elleni harcban 14 küldetésen keresztül. Ehhez segítségül tíz új co-op küldetés és 30 új egység, járművek és technológiai épületek kerültek a játékba. Az összecsapások városokban zajlanak a Föld minden pontján, mint San Francisco, Seattle, London, Cario sőt, a Hold sem számít biztonságos övezetnek többé.

Képek a küldetéscsomag filmes jeleneteinek forgatásából:



További képek

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.