Szerző: Kovács Attila

2000. március 31. 08:53

Internetes tarifák

Most hallottam egy rádió reggeli hírműsorában, hogy a kormány szeretne egyeztető tárgyalásokat kezdeni az

Most hallottam egy rádió reggeli hírműsorában, hogy a kormány szeretne egyeztető tárgyalásokat kezdeni az internetszolgáltatókkal annak érdekében, hogy lejjebb szorítsák az Internet-elérés költségeit. Ez nagyon jól hangzik, de azért érdekelne, hogy mit lehet még a havi átlag 4-5000 forintos korlátlan elérés árán lejjebb szorítan. Véleményem szerint inkább a telefontárságokkal kéne (újból) leülni egyeztetni, és monduk picit jobban megkötni az olyan vállalatok kezét, akik bizonyos körzetekben (megyékben) helyi monopóliumnak számítanak, akik szinte semmilyen kedvezményt nem nyújtanak az internetezőknek... Itt Magyaroszágon szerintem még mindig a telefonköltségek jelentik a problémát nem pedig az internetelőfizetés "magas ára"... Bár hozzá kell tennem, hogy a Matáv utóbbi kedvezményei nagyon előnyösek. Egy szónak is száz a vége: reméljük, hogy a kormány eléri célját ezekkel a tárgyalásokkal és még szélesebb körben el tudják majd terjeszteni az otthoni intenretezést itt Magyarországon.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.