Szerző: sammer

2001. április 11. 22:24

Mesterlemezre került a Myst III: Exile kalandjáték

A Presto Studios bejelentette, hogy a Myst III: Exlie játéka mesterlemezre került, és helyi idő szerint kedd délután megkezdődött a sorozatgyártása. A fejlesztők még az utolsó percekben is a játék tesztelésével és javítgatásával voltak elfoglalva, hogy minél használhatóbb játékot tudjanak kiadni a kezeik közül a tegnap lejárt határidőig. Dan Irish, az Ubi Soft producere a következőket nyilatkozta az esemény előtt: "Az Ubi Soft és a Presto Studios örömmel jelenti be a Myst sorozat legújabb tagjának elkészülését. Az utolsó részletek és javítások véglegesítésének hamarosan a végére érünk, a tesztek is nagyon jól folytak, az eredmény pedig egy fényesre csiszolt, kifinomult, és az előző részeket mindenben felülmúló játék lesz."



A Myst III: Exile a legújabb darabja a népszerű Myst kaland sorozatnak, ami a számítógépes játékok történelmében a legnépszerűbb játékok közé tartoznak. A Myst III természetesen számos technikai újítást tartalmaz a kor követelményeinek megfelelően, mint a teljes, 360 fokos irányíthatóság és a javított grafika. A játék lényege azonos maradt a sorozat korábbi tagjaiban megismerttel, de teljesen új történet és kalandok várják a játékosokat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról