:

Szerző: sammer

2001. április 11. 22:04

A Blizzard egy képen mutatta be a Diablo II kiegészítő csomagjában szereplő megnagyobbított ládát az új, 800x600-as felbontásban

A Blizzard kiadott egy képet a készülő Diablo II: Lord of Destruction küldetéscsomagjából, amin egyből feltűnik a megnagyobbított láda, mégpedig nem véletlenül, hiszen nagyon sok kritika érte a Diablo II azon tulajdonságát, hogy sokkal több felszerelést cipelhettünk magunkkal, mint amennyi egy mozdíthatatlan ládában elfért. Ezen kívül hasonló okok miatt növelték a ládába helyezhető arany mennyiségét is. A screenshot a kiegészítő csomagban bevezetésre kerülő 800x600-as felbontásban készült, úgy tűnik, hogy a Blizzard végre megnyeri a felbontásokkal vívott, eddig kilátástalannak látszó harcát.

A Diablo II: Lord of Destruction számos új lehetőséggel bővíti ki a Blizzard népszerű akció/szerepjátékát, mint a nagyobb láda, 800x600-as felbontás, két új karakter osztály, egy teljesen új földrész új felderíthető területekkel és sajátos szörnyekkel, új tárgyakal és az új karakterekhez illeszkedő varázslatokkal.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.