Szerző: sammer

2001. április 11. 21:10

A Silver Lightning béta tesztereket keres a hamarosan megjelenő Ancient Evil: The Curse of the Snake Cult szerepjátékához

Az ausztrál központú Silver Lightning Software felhívja mindenki figyelmét az 1998-ban megjelent Ancient Evil fantasy szerepjáték folytatásaként készülő Ancient Evil: The Curse of the Snake Cult játékának hamarosan induló béta tesztelésére. A fejlesztés alatt lévő játék részletesen kidolgozott külső és föld alatti pályákat tartalmaz, mindezt egy továbbfejlesztett 3D-s grafikus motorral megvalósítva, ami már támogatja a ma már minimumnak tekinthető valós vényeket és árnyékokat, ezen kívül pedig több mint 30 féle szörny, és mágikus varázslatok széles választéka kapott helyet benne. A Silver Lightning azt tervezi, hogy online is ki fogja adni a játékot, ezzel megtakarítva a csomagolás, a CD replikálás és a kiadás költségeit azok számára, akik így vásárolnak. További részleteket a Silver Lightning hivatalos weboldalán találhatsz.


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról