Szerző: Kovács Attila

2000. március 30. 20:59

TV-tuner progi

Egyik kedves olvasóm HJM elküldte levélben a észrevételeit a ma említett ATV nevű progival kapcsolatban. Tőle idézem a következő sorokat:

HIRDETÉS

Egyik kedves olvasóm HJM elküldte levélben a észrevételeit a ma említett ATV nevű progival kapcsolatban. Tőle idézem a következő sorokat:

Nekem van egy ilyen kártyám (lehet irigykedni ;-))) ) Letöltöttem az Atko által jelzett ATV tuner progit. A TV hangolása kifogástalan, gondok csak a Capture funkciónál mutatkoztak. Úgy néz ki, hogy azt még bővebben tanulmányozni szükséges. Ami tetszik benne, hogy numerikusan is meg lehet adni a frekiket...
Egyébként a Marvel esetében javaslom az Austria-i opció választását és két lépésben (Air és cable) be lehet hangolni minden csatornát.

Ha lesz bővebb infóm akkor majd jelentkezem.
Ezúton is szeretném megköszönni HJM segítségét.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.