:

Szerző: Kovács Attila

2000. március 30. 20:59

TV-tuner progi

Egyik kedves olvasóm HJM elküldte levélben a észrevételeit a ma említett ATV nevű progival kapcsolatban. Tőle idézem a következő sorokat:

Egyik kedves olvasóm HJM elküldte levélben a észrevételeit a ma említett ATV nevű progival kapcsolatban. Tőle idézem a következő sorokat:

Nekem van egy ilyen kártyám (lehet irigykedni ;-))) ) Letöltöttem az Atko által jelzett ATV tuner progit. A TV hangolása kifogástalan, gondok csak a Capture funkciónál mutatkoztak. Úgy néz ki, hogy azt még bővebben tanulmányozni szükséges. Ami tetszik benne, hogy numerikusan is meg lehet adni a frekiket...
Egyébként a Marvel esetében javaslom az Austria-i opció választását és két lépésben (Air és cable) be lehet hangolni minden csatornát.

Ha lesz bővebb infóm akkor majd jelentkezem.
Ezúton is szeretném megköszönni HJM segítségét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.