Szerző: Barna József

2001. április 7. 10:58

Honnan ismerszik meg a VisionTek: kép a videokártyák dobozairól

[Email] Amint arról korábban már írtunk , az egyesült államokbeli VisionTek immár kiskereskedelmi csatornákon keresztül is forgalmazni kívánja termékeit. A cég vezetése úgy döntött, hogy versenyre kel a nagy tajvani és európai multimédiás cégekkel e piaci szegmensben is.

[Email] Amint arról korábban már írtunk, az egyesült államokbeli VisionTek immár kiskereskedelmi csatornákon keresztül is forgalmazni kívánja termékeit. A cég vezetése úgy döntött, hogy versenyre kel a nagy tajvani és európai multimédiás cégekkel e piaci szegmensben is.

300 dpi-ben
Az UTE, úgy látszik, világszerte népszerű

E frissen érkezett kép tanúsága szerint a VisionTek a külcsín és a belbecs örök harcában, úgy tűnik, az utóbbi mellett tette le a voksát, és amerikai cégeket meghazudtoló módon - azt hiszem, ehhez kétség nem fér - nem a csomagolás szemet gyönyörködtető látványvilágával kívánja felhívni termékeire a figyelmet.

Hazánkban, ahol - kedvezőbb ára okán - többnyire a vásárlók a zacskós OEM kivitelt részesítik előnyben, e stratégia bizonyosan sikerre számíthat.

Mindezeknél azonban talán fontosabb az, hogy a kép alapján egyértelmű, hogy a cég 64 Mbyte memóriával ellátott GeForce2 MX, valamint TV/S-Video kimenettel felszerelt GeForce3 chipes kártyákat is forgalmaz majd retail termékként.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról