Szerző: mz

2001. április 5. 18:51

Együttműködés az ELTE és a Sysdata között

[Siemens] A Siemens magyarországi szoftverháza, a Sysdata Kft. és az ELTE TTK Informatikai Tanszékcsoportja hosszú távú együttműködési keretszerződést kötött a tanszékcsoport oktatási és kutatási tevékenységének támogatására.

A tervek között elsősorban szoftverlaboratóriumok kialakítása, kutatási és tanulmányi ösztöndíjak létesítése szerepel, melyre mind tanárok, mind diákok pályázhatnak.

A Sysdata Magyarország egyik legnagyobb fejlesztőközpontjának számít. Az 500 fejlesztő elsősorban a távközlési ágazat számára készít szoftvereket, melyek Siemens-rendszerek elemeiként kerülnek a világpiacra és Magyarországra. A cég árbevétele az elmúlt évben meghaladta a 4,6 milliárd forintot. Az együttműködés célja, hogy elősegítse a legjobb oktatók egyetemen maradását, valamint a biztos gazdasági háttér és modern, innovatív környezet kialakítását és fenntartását.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról