Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 5. 09:25

A Microsoft szerint minden rendben halad az Xbox fejlesztése körül

[CNet] A videojátékokat gyártó vállalatok részvényei mélyrepülésbe kezdtek tegnap délután, miután a Financial Times arról számolt be, hogy a Microsoft elhalaszthatja az Xbox konzol piacra dobását.

A lap értesülései szerint a végleges Xbox fejlesztői készletek megjelenése jelentős késést szenved, ami visszavetheti a szoftverfejlesztéseket, és így valószínű, hogy a Microsoftnak programok hiányában el kell halasztani az Xbox piaci bevezetését. A Microsoft Xbox 2001 őszén jelenik meg, a premier pontos dátumát az E3 kiállításon hozzák nyilvánosságra.

A Microsoft cáfolta a Financial Times értesüléseit. "Az őszi premierre elkészül majd hardver és szoftver egyaránt. [...] Szeptember óta azt hangoztatjuk, hogy a béta fejlesztői készletek a fejlesztőknél lesznek az E3 előtt, és tartjuk magunkat a terveinkhez" - nyilatkozta az Xbox értékesítéséért és marketingjéért felelős igazgatója, John O'Rourke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról