Szerző: sammer

2001. április 5. 05:50

Az NVIDIA egy új, a GeForce 3 képességeit bemutató videót adott ki a Ballistics futurisztikus verseny játékból

Az új GeForce3 grafikus chip demonstrálására az NVIDIA új screenshotokat és egy movie-t adott ki a készülő Ballistics verseny játékból. A Ballistics a svéd Grin fejlesztésében készül, kifejezetten a high-end grafikus kártyákra optimizálva. Az új képek és a movie a továbbfejlesztett texture-mapping-ot és egyéb technikai fejlesztéseket mutatja be.

A Ballistics egy boldog jövőben játszódik (talán ez az egyetlen ilyen játék), miután a világ gondjai, mint a háborúk vagy a bűnözés már nem léteznek többé. Hogy kielégítsék az emberek izgalom utáni vágyát, létrehoztak egy új versenyt a csökkenő népszerűségű Forma 1 versenyek leváltására, és ez lett a ballistics. A játék alatt szuperszonikus lebegő járműveket vezethetünk a veszélyes pályákon, ahol az egyetlen biztos támasz a lebegtető mágneses tér. Menet közben folyamatosan tuningolhatjuk kedvenc járművünket, hogy szembe tudjunk nézni a folyamatosan nehezedő kihívásokkal.


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról