Szerző: sammer

2001. április 3. 21:22

Az Animedia bemutatta készülő Venture Tycoon játékát, amivel az üzleti élet élethű szimulálását tűzte ki célul

A koreai Animedia Entertainment bemutatta legújabb készülő játékát, egy üzleti szimulátort PC-re, ami egyaránt támogatni fogja az egyjátékos karrier építést és a hálózatban játszható multiplayer lehetőségeket. A nyáron megjelenő játék elsődleges feladata, a valós üzleti világ és annak működési elveinek a lehető legélethűbb szimulálása lesz. A játékosnak ki kell választania a megfelelő helyet ahol elindíthatja kockázatos vállalkozását, alkalmazottakat vehet fel és indulhat a profit termelés, miközben figyelni kell a termékek fejlesztésére is.

Az első küldetésben a játékos egy meghatározott kezdő tőkével indul az üzleti világba, amiből irodát kell bérelnie, figyelembe véve a környezet adottságait, az adott iroda méretét és felépítését. A következő lépés az alkalmazottak keresése lesz, ahol minden pozícióba a lehető legalkalmasabb embereket kell választani. Ahogy a valódi világban, előre kell tervezni a cég költségvetését, kölcsönöket kell szerezni, és amint lehet, ki kell terjeszteni a cég tevékenységi körét, mielőtt a konkurecia lefedné az egyes területeket. A játékról további részleteket az E3 kiállításon árulnak el.


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról