Szerző: sammer

2001. március 28. 18:10

Új Paradise Cracked karaktert mutatott be a Buka Entertainment

A Buka Entertainment újabb karaktert mutatott be a MiST lands készülő Paradise Cracked futurisztikus taktikai harci és szerepjátékából.

Dinara egy környezetvédő aktivista, aki az emberiség jelenlegi fejlődését végzetes zsákutcának látja. Egy marsi bányában dolgozott amíg egy szerencsétlen balesetben nagyobb mennyiségű radioaktív sugárást kapott, és sérülései miatt kénytelen volt visszavonulni. Ezután egy kisvárosban élt befogadott kóbor állataival együtt embertelen körülmények között, miközben egyre elhatalmasodott az emberek iránt érzett gyűlölete a lelkében. Dinara könnyen felismerhető a bal arcán látható hatalmas tetoválásról, amit radioaktív sebesüléseinek elrejtésére csináltatott.

A Paradise Cracked a szerepjáték és a stratégiai játék különleges keveréke, fő elemeit pedig a cyberpunk világából kölcsönzi. A játék története egy fiatal hacker és barátai körül forog egy olyan világban aminek megalkotásához William Gibson, Philip K. Dick íróktól, és olyan korszak alkotó filmektől vették az inspirációt, mint a Bladerunner (Szárnyas fejvadász), Matrix, és a Ghost in The Shell (Szellem a gépben) anime.

A Paradise Cracked játékot 2001 őszén fogja kiadni a Buka Entertainment. Részletesebb ismertetőt ebben a korábbi hírünkben olvashatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról