:

Szerző: Vörös Péter

2001. március 27. 18:58

Microsoft SQL Server 2000: igazi sikertörténet

[Microsoft] Két Microsoft SQL Server 2000 felhasználó nagyvállalat, az Inmar Enterprises és a Lifeminders nyerte a Winter Corporation 2000. évi adatbázis skálázási programjának nagydíját. A győzelem független megerősítése annak a ténynek, hogy a Microsoft SQL Server 2000 képes kiszolgálni a legnagyobb vállalatok adatraktározási és feldolgozási igényeit is.

A Winter Corporation független, az egész világra kiterjedő programja a világ legnagyobb adatbázisainak fő jellemzőit elemzi. Azokat az adatbázisokat vizsgálja, amelyek a legnagyobb terhelést szolgálják ki. Ezek a hatalmas adattárak az elektronikus-kereskedelmi, üzleti intelligencia, beszállítói lánc (SCM)-, ügyfélkapcsolati (CRM)- valamint az erőforrás menedzsment, ill. egyéb üzleti-kritikus alkalmazásokat támogatják.

A Winter Corporation által kiosztott rangos elismerés a legfrissebb, melyet a Microsoft SQL Server 2000 elnyert teljesítménye, skálázhatósága, valamint költséghatékonysága elismeréseként. E tulajdonságainak köszönhetően bármely komponenst érintő, versenytársakkal történő összehasonlításban az SQL Server töretlenül vezeti az adatfeldolgozó termékek toplistáját.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.