Szerző: Vörös Péter

2001. március 27. 18:58

Microsoft SQL Server 2000: igazi sikertörténet

[Microsoft] Két Microsoft SQL Server 2000 felhasználó nagyvállalat, az Inmar Enterprises és a Lifeminders nyerte a Winter Corporation 2000. évi adatbázis skálázási programjának nagydíját. A győzelem független megerősítése annak a ténynek, hogy a Microsoft SQL Server 2000 képes kiszolgálni a legnagyobb vállalatok adatraktározási és feldolgozási igényeit is.

A Winter Corporation független, az egész világra kiterjedő programja a világ legnagyobb adatbázisainak fő jellemzőit elemzi. Azokat az adatbázisokat vizsgálja, amelyek a legnagyobb terhelést szolgálják ki. Ezek a hatalmas adattárak az elektronikus-kereskedelmi, üzleti intelligencia, beszállítói lánc (SCM)-, ügyfélkapcsolati (CRM)- valamint az erőforrás menedzsment, ill. egyéb üzleti-kritikus alkalmazásokat támogatják.

A Winter Corporation által kiosztott rangos elismerés a legfrissebb, melyet a Microsoft SQL Server 2000 elnyert teljesítménye, skálázhatósága, valamint költséghatékonysága elismeréseként. E tulajdonságainak köszönhetően bármely komponenst érintő, versenytársakkal történő összehasonlításban az SQL Server töretlenül vezeti az adatfeldolgozó termékek toplistáját.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról