Szerző: mz

2001. március 26. 20:20

20 GB adat fér el az I/OMagic új MP3 lejátszóján

Az I/OMagic Corporation ma bejelentette, hogy hamarosan - április környékén, 500 dolláros áron - piacra kerül első mp3 lejátszó készüléke, I/OMagic Neo Jukebox 2200 néven. Az új lejátszó érdekessége, hogy akár 600 CD-lemeznyi zenét is tárolhatunk rajta, mivel nem kevesebb, mint 20 GB tárhely kerül bele. A készülék nemcsak zenei fájlok, de bármilyen más adat tárolására is alkalmas lesz, így külső, hordozható merevlemezként is használhatják majd a vásárlók.

Az I/OMagic Neo Jukebox 2200 mellé a MusicMatch Jukebox programot adják majd, ezzel tudjuk lemásolni meglévő CD-lemezeinket. A készülék USB porton keresztül csatlakozik IBM PC vagy Macintosh gépekhez. Firmware-ét letölthető változatokkal frissíthetjük majd, enerigaellátásáról egy Li-ion akkumulátor fog gondoskodni. Ismerni fogja az MP2 és MP3 formátumokat, 8 - 320 Kbps kódolással. LCD kijelzőjének felbontása 128 x 68 képpont lesz - mit is mondjak, kísértetiesen hasonlítani fog a Creative hasonló készülékére.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról