Szerző: sammer

2001. március 26. 06:41

Új Paradise Cracked karakter mutatkozott be

A Buka Entertainment egy új karaktert mutatott be a MiST lands fejlesztésében készülő Paradise Cracked taktikai és akció szerepjátékából.

Katrin egy volt titkosügynök és profi orvlövész, aki kétségbe vonta felettesei döntését, ezért hivatásos vadászból egycsapásra üldözött lett. Elsődleges céljának tartja, hogy az egyik bűnöző szindikátus nagyfőnökét csapdába csalja és eltávolítsa a helyéről. Katrin korábban hosszú ideig a szindikátus egyik börtöncellájában raboskodott, és miután kiszabadult az lett az életcélja, hogy bosszút álljon volt főnökén, aki szintén rá vadászik.

A Paradise Cracked a szerepjáték és a stratégiai játék különleges keveréke, fő elemeit pedig a cyberpunk világából kölcsönzi. A játék története egy fiatal hacker és barátai körül forog egy olyan világban aminek megalkotásához William Gibson, Philip K. Dick íróktól, és olyan korszak alkotó filmektől vették az inspirációt, mint a Bladerunner (Szárnyas fejvadász), Matrix, és a Ghost in The Shell (Szellem a gépben) anime.

A Paradise Cracked játékot 2001 őszén fogja kiadni a Buka Entertainment. Részletesebb ismertetőt ebben a korábbi hírünkben olvashatsz.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról