Szerző: sammer

2001. március 24. 06:31

Új képek is infók a Necrocide: The Dead Must Die FPS játékból

A NovaLogic újabb részleteket árult el és képeket adott ki a készülő Necrocide: The Dead Must Die gótikus FPS játékából.


A 2001 nyarán megjelenő Necrocide: The Dead Must Die egy gótikus akció lövöldözős játék, amiben egy vámpírgyilkost alakítunk, akinek egyetlen feladata a gonosz élőhalott hordák elpusztítása. A világ sorsa jó kezekben van hősnőnknél, akit 500 éves mentora segít előrehaladni a történetben.

A játék öt különböző birodalomban játszódik, ahol olyan változatos ellenfelekkel találkozhatunk, mint a nekromaták, zombik, démonok, farkasemberek és a pokol kutyái. Hősnőnket hagyományos és természetfölötti fegyverek arzenáljával szerelhetjük fel, mindennel, ami egy jó vámpír vadászathoz kell.

A 3D-s grafikus motorra épülő Necrocide hatalmas összetett beltéri területeken és külső környezetben egyaránt játszódik. NovaLogic játékról lévén szó, hálózatban a cég NovaWorld internetes hálózatában lehet majd ellenfeleket keresni.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról