:

Szerző: sammer

2001. március 24. 06:31

Újabb részletek és screenshotok a Legends of Might and Magic fantasy csapatjátékból

A 3DO újabb infókat és képeket adott ki a New World Computing fejlesztésében készülő Legends of Might and Magic fantasy akció csapat-szerepjátékból.

Sok-sok évvel ezelőtt az ősi istenek megjövendölték a számonkérés idejét, amikor újraíródik a történelem, és a világ káoszba sodródik...

Eljött ez a nap...



További screenshotok

A Legends of Might and Magic a harc és a hódítás sötét kalandjaiba invitál minket. Feladatod megállítani az ellenséges légió előrenyomulását és újraírni a történelmet, de ha kevésnek érzed magad a feladat nagyságához, szövetkezhetsz egyéb kalandorokkal, hogy együttes erővel szállhassatok szembe a rosszal.

Küldetéseitek során változatos fantasy vidékeken, veszélyes várbörtönökön és véres csatamezőkön keresztül vezet az utatok. Csatlakozz egy csapat hőshöz, és nézzetek szembe a sötétség erőivel, vagy vándorolj egyedül, és taktikai előnyödet kihasználva próbáld megfékezni a rombolás és a káosz elterjedését. Több, mint 100 ellenséges lénnyel szállhatsz szembe és ismeretlen kincsekre bukkanhatsz miközben célod eléréséért küzdesz.

A játék tulajdonságai:

  • Ingyenes, fejlett csapatjáték rendszer az Interneten keresztül
  • Több karakterosztályból válaszhatod ki a számodra legideálisabb tulajdonságokkal rendelkező karaktert
  • Akciódús kézi és mágikus harci rendszer
  • Széles választékú mágikus fegyverek, az egyszerű földi alkalmatosságoktól kezdve egészen a túlvilági erőkkel rendelkező gyilkos varázslatokig, amik közül jónéhány kombinálható is
  • Rejtélyes szörnyek, sosem tudhatod előre, melyik lenne képes egyetlen csapásra leteríteni az egész csapatot, ha nem vagytok eléggé elővigyázatosak
  • Lehetőség csapat-csapat elleni összecsapásra, legfeljebb 16 játékossal
  • Kalandok és harcok belső és külső tereken egyaránt

A Legends of Might and Magic 2001 második negyedévében fog megjelenni. A fejlesztők jelenleg egy játszható demón dolgoznak, ami két pályát fog tartalmazni a végleges játékból, illetve az összes karakter elérhető lesz benne. A demó megjelenéséről csak annyit árultak el, hogy valamivel a végleges játék előtt fog megjelenni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.