:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. március 22. 10:45

CeBIT: Palm kézigépekhez való Bluetooth-modult mutat be a Sunderland Technologies

A szingapúri Sunderland Technologies a CeBIT kiállításon mutatja be Palm kéziszámítógépekhez tervezett Bluetooth-modulját.

A szingapúri Sunderland Technologies a CeBIT kiállításon mutatja be Palm kéziszámítógépekhez tervezett Bluetooth-modulját.

A Waveclip névre keresztelt eszköz 320 dollárba kerül és segítségével Palm kéziszámítógépünket 10 méteren belül bármilyen Bluetooth-egységgel összekapcsolhatjuk.

A Waveclip NiMH akkumulátorokból táplálkozik, amelyek segítségével 10 órán keresztül képes működni. A Waveclip akkumulátorai szükség esetén a Palm számítógépet is feltölthetik.

A Sunderland képviselője szerint a Waveclip a Palm OS 3.5 operációs rendszerrel kompatibilis, de már zajlanak Palm OS 4.0 tesztek, amelyeknek sikere esetén a Waveclip használható lesz a Palm nemrégiben megjelent m500 sorozatú gépeivel is.

A Waveclip a Bluetooth 1.0B specifikációkkal kompatibilis de a mellékelt kábel segítségével frissíthető Bluetooth 1.1 szabványokra. A Waveclip kereskedelmi bevezetése májusban várható.

  • A Bluetooth-ról
  • Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 26. 18:54

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.