Szerző: surmo

2001. március 21. 01:03

Feltörték a Linux.hu-t!

Támadás érte kishazánk legismertebb linuxos oldalát, a Linux.hu-t, egy újabb Rettegett és Borzasztó_ám_Nagytudású Coderek_Vagyunk csapat részéről. Mint a roppantul informatív, helyére tett oldalról (átirányított... LOL) megtudhatjuk, ... semmit. Hogy mi volt az értelme és/vagy célja, azt nem tették világossá, ellentétben egy töredékkel a jelszófile-ból. Az új linux.hu nem tartalmaz értelmes információt, valószínűleg az intelligenciájuk hatalmasságát feldolgozni nem tudó elkövetők már unták, hogy az oldalon hasznos tartalom található.

Pszichológiai tanácsként szolgálnék mindössze, javasolnám a szemlátomást igen okos és felkészült (ezt alaposan az olvasó tudtára adják) törögető uraknak, körmeiket élesítsék valami nagyobb fán vagy betondarabon. Ott ugyanis nem tudnak kárt tenni, valamint az kevésbé lenne nevetséges, mint mostani hőstettük.

Srácok, nem mondta még senki? Az igazi profik csendben dolgoznak. És legalább az anyanyelvükön helyesen írnak... Kis "szakmai" javaslatként még hozzátenném, hogy olvassatok utána annak, hogyan lehet a Latin2-es kódlapot beállítani a html állományokban. Segítek: az "iso-8859-2"-t kell beírni a keresőbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról