Szerző: Barna József

2001. március 16. 19:56

NVIDIA-túra a CeBIT-en értékes nyereményekért

[Email] Útlevél a high-end grafikához címmel újabb versenyt hirdet az NVIDIA a CeBIT-re kilátogató érdeklődők számára. A nevezőknek semmi mást nem kell tenniük, mint az NVIDIA standján (Hall 9 D41) felvenniük egy üres útlevelet, melybe a CeBIT kiállítási területén bóklászva a cég 5 multimédia partnerétől kell egy-egy pecsétet beszerezni, majd a lepecsételt okmányt az NVIDIA standján leadni. A verseny március 22-26. között kerül megrendezésre, s minden nap délután 5 órakor sorsolják ki a nyerteseket, közöttük pedig a következő díjakat:

[Email] "Útlevél a high-end grafikához" címmel újabb versenyt hirdet az NVIDIA a CeBIT-re kilátogató érdeklődők számára. A nevezőknek semmi mást nem kell tenniük, mint az NVIDIA standján (Hall 9 D41) felvenniük egy üres "útlevelet", melybe a CeBIT kiállítási területén bóklászva a cég 5 multimédia partnerétől kell egy-egy pecsétet beszerezni, majd a lepecsételt okmányt az NVIDIA standján leadni. A verseny március 22-26. között kerül megrendezésre, s minden nap délután 5 órakor sorsolják ki a nyerteseket, közöttük pedig a következő díjakat:
  • 5 db Fujitsu Siemens Intel Pentium 4 számítógép, NVIDIA GeForce3 videokártyával
  • 1 db Toshiba Satellite 2800 500 laptop NVIDIA GeForce2 Go videokártyával
  • 50 db NVIDIA GeForce 3, Geforce2 GTS és GeForce2 MX chipre épülő videokártya
Nem szabad azonban megfeledkezni az NVIDIA programozók számára kiírt pályázatáról sem, amely feltehetően sokkal több olvasót érinthet. A HWSW szívesen felvállalja a pályázók és a cég közötti közvetítőmunkát. Kérdéseitekkel nyugodtan forduljatok hozzánk!

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról