:

Szerző: sammer

2001. március 15. 07:44

Bemutató tralier videó és információk a Paradise Cracked futurisztikus akció és szerepjátékból

A Buka Entertainment kiadott egy bemutató videót a MiST Lands fejlesztésében készülő Paradise Cracked futurisztikus külső nézetű akció/szerepjátékából.

Hosszú évekkel azután, hogy a Föld a túlnépesedéstől roskadozott és ökológiailag teljesen lepusztult, azután, hogy vezető tudósok kifejlesztették a CyberBrain-t, egy szuperszámítógépet, ami megoldotta az összes globális problémát, kiegyensúlyozta a népesedést, és bekövetkezett a földi paradicsom.

...A kiber-tér lehetőséget nyújtott arra, hogy mindenki boldog legyen. Az emberek minden idejüket a számítógépes hálózatokban töltötték, beszélgettek, játszottak, szeretkeztek vagy éppen halásztak, és mindezt a mindenre kiterjedő virtuális világban tehették meg. A gépek mindent megcsináltak helyettük, amire a valós világban szükség volt. Úgy tűnt, hogy az utópia, amiről az emberek mindig is álmodtak végre megvalósult...

A paradicsom eljött, de hiba csúszott a tökéletes élet megtervezésébe. A kutatások és a tanulás szükségtelenné vált, mivel az emberek tökéletesen érezték magukat. A számítógép elkezdte kideríteni, hogy mi történik az emberiséggel, és nagyon kellemetlen eredményre jutott: a születések aránya katasztrófálisan lecsökkent, és folyamatosan romlott az emberek átlagos intelligencia szintje is, az emberiség végveszélybe került. A probléma megoldása érdekében a CyberBrain egy különös kísérletbe kezdett...

Egy fiatal hacker vagy. Egyik alkalommal, amikor egy védett hálózat feltörésén munkálkodsz a kiber-térben, sikerül bejutnod, és egy sor titokzatos adatot töltesz le. Örömittasan mented le lemezre az anyagot, de mielőtt belenézhetnél, hogy mihez is jutottál hozzá valójában, rendőrségi szirénát hallasz, majd dörömbölést a ajtón, amit rövidesen feltörnek...

A zavaros történet után íme a játék tulajdonságai (hivatalos információ):

  • Kiemelkedő minőségű, klasszikus taktikai és szerepjáték.

  • Egy fiatal hacker és barátai lélekzetelállító történetét játszhatjuk végig a cyberpunk és hi-tech világban, aminek megalkotásához William Gibson, Philip K. Dick íróktól, és olyan korszak alkotó filmektől vették az inspirációt, mint a Bladerunner (Szárnyas fejvadász), Matrix, és a Ghost in The Shell (Szellem a gépben) anime.

  • Fejlett 3D-s grafikus motor, ami tökéletesen vissza tudja adni a játék hangulatát. Realisztikus animációk, látványos vizuális effektek és élethűen mozgó kameraállás teszi teljessé a képi világot.

  • Fegyverek és lőszerek széles skálája várja a kalandra vágyókat. Automata pisztoly, puska, gránátvető, rakétavető, és nehézfegyverzetű harci alkalmatosságok.

  • Lehetőség lesz beültetések vásárlására és beépítésére az emberi testbe, hogy ezzel átlépjük az emberi teljesítőképesség határait (a Deus Ex-ben is jól bevált lehetőség).

  • Nem-lineáris küldetés felépítés.

  • Realisztikus fizikai modell. Minden objektum lerombolható lesz, az ablaküvegeket pedig akár egy hirtelen légnyomás is kitörheti. A karakterek fellökhetők lesznek, ainek következtében elesnek és az eszméletüket is elveszthetik megfelelő hatás esetén.

  • Többjátékos lehetőségek Interneten vagy LAN-on keresztül.



További képek

Ha többet szeretnél tudni ennél az igencsak misztikus történetnél, keresd fel a játék weboldalát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.