:

Szerző: Bőle György

2001. március 14. 18:13

Ma ünnepli első születésnapját a HWSW + mi is az a Too many connections in start.php3 on line 3?

Ezt is megéltük. Pontosan ma 0:00-kor ünnepelte első születésnapját a HWSW.

Ezt is megéltük. Pontosan ma 0:00-kor ünnepelte első születésnapját a HWSW.

Amikor tavaly március 14-én elindítottuk a HWSW-t, magunk sem gondoltuk, hogy egy év leforgása alatt idáig jutunk. Rengeteg dolog változott azóta... Voltak buktatók, voltak jó napok, de azt hisszük, megérte. Jó látni, hogy az online sajtót egyre jobban kezdik megbecsülni, jó látni, hogy a hazai online számítástechnikai lapok mára az olvasók szívébe lopták magukat, akárcsak a hasonszőrű nagy írott kiadványok. A cél természetesen adott: tovább előre!

Ezúton szeretnénk megköszönni a sok biztatást és segítséget, de a hátráltatást is, mert mi attól leszünk még éhesebbek...
Külön szeretnénk köszönetet mondani Tamás Mihálynak (Startlap) és Kádár Mónikának (Internetto) az önzetlenségükért, melyet azt hiszem etalonként illene követni minden embernek, aki magyar Interneten dolgozik és a jövőt építgeti.

A legnagyobb köszönet azonban nektek, olvasóknak jár, hiszen ti tartjátok életben a HWSW-t. A ti lojalitásotok és "márkahűségetek" az, ami egy év alatt a legnagyobb hazai online informatikai magazinná emelt bennünket, hiszen a Medián auditja alapján mára közel napi tízezren látogatjátok a HWSW-t, naponta 50.000 oldalt letöltve.

Természetesen nem minden történt úgy, ahogy elterveztük vagy beígértük, emlékezvén a feledésbe merült monitortesztre, illetve a másfél hónapja csúszó UPC-interjúra (ez utóbbi meg fog jelenni - stay tuned). De azért igyekszünk!

Egyszóval, köszönjük nektek!

Igen, mi is az a a Too many connections in start.php3 on line 3? Sokan kérdeztétek a mai délelőtt folyamán, hogy miért nem volt rendesen elérhető a HWSW, mi ez a bosszantó hibaüzenet. Sajnos ez a szülinap rosszul indult, mert a ma debütált 40 megás 3DMark 2001 program letöltését http-n keresztül tettük lehetővé, és oly hévvel, oly sokan ugrottatok rá, hogy a szerver a délelőtti órákban jelentős túlterheltséggel küszködött.

Végezetül: MSI-nyereményjátékoztassátok az arcotokat és készüljetek a CeBIT-re! :)

HWSW Team - Your reliable partner

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.