Szerző: Vörös Péter

2001. március 13. 09:42

Windows 2000 Server: áttérési hullám - Népszerű oktatóprogramok

HIRDETÉS

[Microsoft] Két hét alatt több mint kétszáz mérnök szerezte meg a Windows 2000 Server telepítéséhez és konfigurálásához szükséges ismereteket a Microsoft egyes oktató partnereinél (Számalk OKK, BST, WSH) 2001. februárjában indult, OEM viszonteladóknak szóló Windows 2000 Server oktatás keretében.

A nagy sikerre való tekintettel, a Microsoft által is támogatott tanfolyam-sorozatot meghosszabbítják, így még többen készülhetnek fel az ügyfelek kiszolgálására, előre telepített és beállított Windows 2000 szerverekkel. A hazai leányvállalat is számított a sikerre, hiszen az idei évre szóló előrejelzések nagy áttérési hullámot jósolnak a világszerte jóval több, mint 1 millió eladott példánnyal büszkélkedő Windows 2000-re.

A Windows 2000 Server tanfolyamokon résztvevők nem csupán a termék technikai paramétereit ismerhetik meg, hanem megtudhatják, hogyan lehet a telepítéseket automatizálni, valamint a szoftver által nyújtott marketing lehetőségeket (mint pl. a beállítható indítóképernyő) kiaknázni.

a címlapról