:

Szerző: mz

2001. március 12. 20:13

Small Business Server magyarul

[Microsoft] Áprilisban első alkalommal jelenik meg magyar nyelven a Microsoft Small Business Server.

A Magyarországon Irodai Kiszolgáló Csomag néven ismert, maximum 50 PC-t használó, kis- és közepes vállalatoknak szánt integrált kiszolgáló szoftvercsomag iránt oly méretű érdeklődés nyílvánult meg Európa szerte, hogy egyes országokban, így hazánkban is, a vásárlók csak késlekedéssel juthattak hozzá a telepítő készletekhez. A hatalmas érdeklődéshez igazított logisztika révén a Microsoft viszonteladói immár késdelem nélkül tudják kiszolgálni ügyfeleiket.

A szoftvercsomagban a Windows 2000 Server mellett, az Outlook 2000 elektronikus levelezési, az Internet Explorer webböngésző és a Management Console felügyeleti alkalmazások válnak magyar nyelven is elérhetővé. A Microsoft SQL Server 2000 adatbáziskezelő, az Exchange 2000 Server elektronikus levelezési és csoportmunka szoftver, az Internet Security and Acceleration Server 2000 webes gyorsító- és tűzfalrendszer és a Microsoft Health Monitor felügyeleti alkalmazás pedig magyar nyelvi támogatással kerül a csomagba. A fentieken kívül egy fax- és modemmegosztási szoftver növeli a csomag értékét. A rendszer felhasználóinak nagy könnyebséget jelent majd az integrált telepítés és felügyelet.

A szoftvercsomag kiemelten támogatja a vállalkozások webes kommunikációját, nagymértékben könnyíti az ügyfelekkel történő kapcsolattartást, s felgyorsítja a munkafolyamatokat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.