Szerző: Barna József

2001. március 12. 01:33

Magyar legenda: beszámoló az IDF 2001-ről

[Email] A HHP-n egy valóban tartalmas összefoglaló cikk jelent meg 2001, és egyben a harmadik évezred első Intel Developer Forum járól. Íme a bevezetőből egy rövid idézet:

[Email] A HHP-n egy valóban tartalmas összefoglaló cikk jelent meg 2001, és egyben a harmadik évezred első Intel Developer Forumjáról. Íme a bevezetőből egy rövid idézet:
Az Intel évente kétszer rendezi meg a fejlesztői fórumát, ahol szinte csak és kizárólag a saját termékeire, illetve az azokhoz készült, más gyártóktól származó megoldásokra és kiegészítőkre helyeződik a hangsúly. Február 26. és március 1. között került sor a harmadik évezred első ilyen rendezvényére, amelynek legfőbb érdekessége, hogy hűen tükrözte a piaci változásokat. Korábban szinte elképzelhetetlen volt a konkurencia jelenléte, most azonban szinte lépten-nyomon találkozhattak az érdeklődők AMD 760 chipsetre épülő rendszerekkel, illetve különösen a VIA előretörése volt érzékelhető: a cégnek ugyan nem volt saját standja, ám a nagyobb DRAM-gyártók - köztük a Hyundai, a Toshiba, a Micron és a Samsung - mind kiállítottak a cég valamely termékét hordozó rendszereket. Ez utóbbi egyben azt is jelentette, hogy a DDR SDRAM sem maradt távol, sőt mi több, szinte nyílt harc volt a Direct Rambus-szal, miután mindkét technológia képviseltetve volt.
A számítógépes technológia fejlődése iránt érdeklődő olvasók számára kötelező olvasmány.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról