Szerző: sammer

2001. március 7. 23:57

Jól halad a Robin Hood: Defender of the Crown fejlesztése

A Cinemaware elárult néhány részletet készülő akció/kalandjátékából, a Robin Hood: Defender of the Crown-ből.

A Robin Hood: Defender of the Crown az eredeti "Defender of the Crown" történetre alapul, és a fejlesztők szerint nagyon jól halad a fejlesztése. "Igen kezdetleges formában van még ez a játék, ezért egyelőre nem mondhatom el, hogy milyen nagyszerű is lesz," - kezdte a szóvivő. "Thomas, Carlos és Vince (ő a mi sztárművészünk) annyira jól dolgoztak, hogy el sem tudod képzelni, ők hárman folyamatosan rajzolják a képeket. Ezalatt a technikai oldalon Noor és Kurt (ők a mi programozóink) pedig új és izgalmas elemeket terveznek a játékba, valamint az elkészült grafikákat építik bele. Hamarosan az új képek is felkerülnek a site-unkra."

A Robin Hood: Defender of the Crown Playstation 2, Xbox, és természetesen PC-re is folyamatosan készül. A fejlesztő team jelenleg kiadót keres, aki a 2002-es nyári megjelenés után az egész világon értékesíteni tudná a játékot.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról