Szerző: sammer

2001. március 7. 23:02

Új képek és infók jelentek meg a Shogun: Total War folytatásából

Az Electronic Arts új képeket adott ki a Shogun: Total War Warlord Edition játékából, a nagysikerű Shogun: Total War folytatásából.


A Warlord Edition története nem túl eredeti, a bevállt irányvonalat követve új ellenség támad a birodalomra, nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy meghiúsítsuk hatalmi törekvéseiket. A Shogun fanatikusoknak nem lehet okuk panaszra, hiszen a folytatás számos javítást és továbbfejlesztést tartalmaz a grafikában, kijavították azokat a bugokat, amik néhány grafikus kártya esetében jöttek elő, javítottak a textúrák és speciális effektek minőségén, a mesterséges intelligenciát továbbfejlesztették ezzel nehezebbé téve a játékot, illetve a felhasználói felületet is alaposan átdolgozták.

A Shogun: Total War Warlord Edition jelenleg az EA GAMES gondozásában készül az angol Creative Assembly fejlesztésével, és 2001 májusára várható a megjelenése. További információkért keresd fel a Total War hivatalos weboldalát a www.totalwar.com címen.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról