Szerző: sammer

2001. március 7. 21:59

Új screenshotok és információk jelentek meg a rendkívüli grafikával rendelkező AquaNox játékból

A Massive Development kiadott kilenc új screenshotot az AquaNox vízalatti akció/kalandjátékából.


További képek a galériában

Az AquaNox a Massive Development fejlesztésében készülő folytatása az Archimedian Dynasty tengeralattjáró szimulátornak. A játék a saját fejlesztésű "krass" grafikus motort használja, ami képes megjeleníteni 8000 négyzetkilóméternyi környezetet teljes részletességgel, barlangokkal, sziklákkal, és több száz úszó objektummal együtt, amik közül néhány részletessége akár az 5000 poligont is elérheti.

Az AquaNox története ott kezdődik, ahol az Archimedian Dynasty (AD) befejeződött, és bár jelenleg még nem lehet sokkal többet tudni a folytatásról, de az már biztos, hogy sokkal több ellenséggel kell majd szembenéznünk az új játékban. Az AD-ben a "Bionts"-ok ellen kellett harcolnunk, akik valójában félig ember, félig robot lények, az Aqua-ban pedig az OldNess fajjal kell szembenéznünk, ami egy titokzatos organikus teremtményekbol álló halálos csapat. Ezek az ellenségek ráadásul alkalmasak arra, hogy bemutassák a krass engine egyik speciális lehetőségét: ezek az elso ellenségek a játéktörténelemben, amik teljes egészében valós időben a játék folyamán jönnek létre.

Az AquaNox-ot 2001 negyedik negyedévében fogja kiadni a Fishtank Interactive.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról