:

Szerző: mz

2000. március 29. 00:15

24 órás programozói verseny

2000. április 28-30-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

2000. április 28-30-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Képviselete - dr. Pap László, a Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánjának támogatásával - 24 órás programozói versenyt rendez.
A versenyen három fős csapatok indulhatnak, az ország valamennyi szakirányú egyeteméről és főiskolájáról lehet nevezni. A csapatoknak egyetlen, ám igen komplex feladatot kell megoldaniuk 24 óra alatt, a helyszínen üzembe helyezett saját konfiguráción. A nevezési határido: április 22.
A verseny pénzdíjas - az első helyezett csapat minimum 100.000 Ft készpénz, vagy ennél nagyobb értékű tárgynyereményben részesül, s a többi csapat sem távozik üres kézzel!
A verseny támogatói: BME Informatikai Központ, Equitas Rt., Ericsson, Fornax Rt., IBM Magyarország Kft., Nokia Magyarország, Prím Online.
A versennyel kapcsolatban további információ a verseny honlapján található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.