Szerző: Barna József

2001. március 1. 22:22

Információk az ASUS V8200 Deluxe kártyáról

Noha, amint arról már írtunk , az ASUS a múlt hónapban sajtóközleményben tudatta, hogy a cég az NVIDIA által gyártott videochipek legnagyobb felvásárlója, és ez évben ezt az előnyét kihasználva az első helyet kívánja elfoglalni a videokártyagyártó cégek között, a mai napig nem jelentette be hivatalosan GeForce3 chipre épülő V8200 termékcsaládját.

Noha, amint arról már írtunk, az ASUS a múlt hónapban sajtóközleményben tudatta, hogy a cég az NVIDIA által gyártott videochipek legnagyobb felvásárlója, és ez évben ezt az előnyét kihasználva az első helyet kívánja elfoglalni a videokártyagyártó cégek között, a mai napig nem jelentette be hivatalosan GeForce3 chipre épülő V8200 termékcsaládját.

Amíg ez nem történik meg, be kell érnünk a V8200 Deluxe kártya dobozáról készült képpel:

Nagy felbontásban (600 Kb)
A doboz mindenképpen tetszetős

Sajnos a képről nem derül ki, hogy a roadmapon feltüntetett 250 MHz-en futó DDR SDRAM modulok kerülnek-e a chip mellé. Az ellenben igen, hogy a Deluxe változat Video In/Out csatlakozóval és ASUS VR3D szemüveggel rendelkezik majd. A csomagolt szoftverek között pedig megtalálható lesz az ASUS DVD Software Player, az Ulead Video Studio MPEG II, a Cyberlink VideoLiveMail, a 3DEEP és egy játék.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról