:

Szerző: roberto

2001. február 28. 19:27

Letölthető Linux Mandrake 8.0 első bétája

[Mandrake News] Akit érdekelnek a Linuxos újdonságok, ki szeretné próbálni az utóbbi hetek friss szoftvereit, például a 2.4.2-es kernelt, az új GNOME-ot, a Nautilust, az Evolution-t, a két napja megjelent KDE 2.1-et vagy egyszerűen csak kíváncsi, hogy merre is tart a francia disztribúció, az töltse le a Linux Mandrake 8.0 első bétáját.

A Mandrake sajtóközleményéből kiderül az is, hogy a 8-as bétájában már a RedHat Linux 7-es verziójával kompatibilis RPM 4-es csomagkezelőt használják és úgy tűnik, hogy a Mandrake lesz az első, aki lemond a 3.3-as Xszerverekről, a közleményükben ugyanis csak a 4.0.2-est említik.

Letölthető az itt felsorolt szerverekről.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.