:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 27. 09:46

Az Intel ismertette a vezeték nélküli Web Tablet készülék specfikációit

[Mmd] Az Intel tegnap ismertette a vezeték nélküli webtábla, az Intel Web

[Mmd] Az Intel tegnap ismertette a vezeték nélküli webtábla, az Intel Web Tablet főbb műszaki jellemzőit. A termék a szokványos otthoni PC internetkapcsolatának, feldolgozási teljesítményének és nyomtatójának megosztására szolgáló internetes eszköz, amely a lakás bármelyik részéből elérhetővé teszi a világhálót.

Az Intel Web Tablet, amelyet az otthoni PC értékét növelő termékelgondolásként a 2001. évi Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon mutattak be a sajtónak, Intel StrongARM SA-1110 processzorral, a Wind River VxWorks valós idejű operációs rendszerével és PersonalJava platformjával, az Espial Escape böngészőjével és Espresso GUI eszköztárával, valamint a jó hangminőség érdekében a Becomm Strings szoftverével rendelkezik.

"A felhasználók vezeték nélküli internetezés iránti igényét szem előtt tartva olyan technológiákat használtunk fel, amelyek biztosítják a teljesítőképesség és a teljesítményfelvétel egyensúlyát" - mondta Andre Wolper, az Intel Tablet-tevékenységekért felelős izgatója. "Az eredmény egy innovatív termék, amely növeli az erősebb, például Intel Pentium(r) 4 processzorral rendelkező PC-k értékét azzal, hogy a felhasználó a világhálót a dolgozószobából átviheti a konyhába, a nappaliba vagy akár az udvarra."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.