Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 27. 09:46

Az Intel ismertette a vezeték nélküli Web Tablet készülék specfikációit

[Mmd] Az Intel tegnap ismertette a vezeték nélküli webtábla, az Intel Web

[Mmd] Az Intel tegnap ismertette a vezeték nélküli webtábla, az Intel Web Tablet főbb műszaki jellemzőit. A termék a szokványos otthoni PC internetkapcsolatának, feldolgozási teljesítményének és nyomtatójának megosztására szolgáló internetes eszköz, amely a lakás bármelyik részéből elérhetővé teszi a világhálót.

Az Intel Web Tablet, amelyet az otthoni PC értékét növelő termékelgondolásként a 2001. évi Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon mutattak be a sajtónak, Intel StrongARM SA-1110 processzorral, a Wind River VxWorks valós idejű operációs rendszerével és PersonalJava platformjával, az Espial Escape böngészőjével és Espresso GUI eszköztárával, valamint a jó hangminőség érdekében a Becomm Strings szoftverével rendelkezik.

"A felhasználók vezeték nélküli internetezés iránti igényét szem előtt tartva olyan technológiákat használtunk fel, amelyek biztosítják a teljesítőképesség és a teljesítményfelvétel egyensúlyát" - mondta Andre Wolper, az Intel Tablet-tevékenységekért felelős izgatója. "Az eredmény egy innovatív termék, amely növeli az erősebb, például Intel Pentium(r) 4 processzorral rendelkező PC-k értékét azzal, hogy a felhasználó a világhálót a dolgozószobából átviheti a konyhába, a nappaliba vagy akár az udvarra."

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról