Szerző: Barna József

2001. február 23. 18:43

Az ASUS a híresztelésekkel ellentétben mégsem szünteti be A7M266 típusjelű alaplapjainak gyártását

[AMDZone] Amint arról tegnap beszámoltunk , híresztelések kaptak lábra azzal kapcsolatban, hogy az ASUS az AMD 760-as chipkészlettel kapcsolatos instabilitási problémák miatt leállítja A7M266 típusjelű alaplapjainak gyártását.

[AMDZone] Amint arról tegnap beszámoltunk, híresztelések kaptak lábra azzal kapcsolatban, hogy az ASUS az AMD 760-as chipkészlettel kapcsolatos instabilitási problémák miatt leállítja A7M266 típusjelű alaplapjainak gyártását.

Később kiderült, hogy az információ nem az ASUS-tól, hanem egy TC Computers nevű cégtől származik. Az ASUS azonban cáfolta, hogy problémák merültek volna fel a chipkészlettel kapcsolatban; s minthogy a szóban forgó alaplap az eddigi tesztek alapján a legjobb minősítéseket kapta, a cég továbbra is gyártani fogja azokat.

Csupán annyit tettek hozzá, hogy amennyiben az olcsóbb ALi MAGiK 1 és VIA KT266 chipkészletek megjelennek, fokozatosan engedik majd át a teret az ezekre épülő alaplapjaiknak.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról