Szerző: sammer

2001. február 22. 18:49

Letölthető a Hired Team: Trial Gold Edition demó

A New Media Generation kiadta a végleges demót a készülő Hired Team: Trial Gold multiplayer FPS lövöldözős játékából. Az új demóban három pálya szerepel a végleges játékból: a Ruiner, a Steel-clad Fortress és a DEM. Ebből a Ruiner és a DEM egyszerű deathmatch pályák, a Steel Clad Fortress pedig Capture The Flag játékmódra lett készítve. A "final demo"-ban hét fegyvert próbálhatunk ki a végleges változatból.

Az eredeti Hired Tem: Trial szeptemberben jelent meg Oroszországban, a Hired Team: Trial Gold pedig 2001 első negyedévében fog megjelenni Európában, valamivel az orosz változat kiadása után. A New Media Generation jelenleg amerikai kiadót keres játékának.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.