:

Szerző: sammer

2001. február 20. 21:26

Új 'gameplay' movie jelent meg az Operation Flashpoint játékból

A Bohemia Interactive Studio kiadott egy új, 7Mb-os 'gameplay' movie-t a készülő Operation Flashpoint taktikai akciójátékából. A movie az M60-as gépfegyvert mutatja be használat közben.

Az Operation Flashpoint egy katonai taktikai harci szimulátor a Bohemia Interactive Studios fejlesztésében, ami az ígéretek szerint a legösszetettebb játékélményt nyújtja az eddig megjelent hasonló játékokkal összehasonlítva. Ennek biztosítására eddig soha nem látott szabadságot engednek a fejlesztők a játékos számára, a nagyobb osztagokat is könnyedén irányíthatjuk majd, és a pályákon szereplő összes jármű használható lesz. Bevethetjük a legnépszerűbb hidegháborús felszereléseket, mint a gyalogság, mobil egységek, páncélosok sőt, a repülőgépeket is felhasználhatjuk majd feladataink során.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.