Szerző: roberto

2001. február 19. 20:38

Márciustól magyarul is: SuSE 7.1

A SuSE magyar képviselete ma bejelentette , hogy márciustól kapható lesz a SuSE Linux 7.1 magyar nyelvű verziója. Ezzel új fejezet nyílik hazánk számítástechnikai életben. A hazai Linux-közösség munkájának eredményeképp a magyar KDE, YaST, SaX mellett a man oldalak és a Howto-k is magyarul olvashatók, sőt a dobozban található kézikönyv elolvasásához sem kell ismernünk idegen nyelveket. Ha ennek ellenére nehézségünk támad a rendszer telepítésével és beállításával, szintén magyar nyelven vehető igénybe a SuSE Linux ingyenes telepítési segítsége 90 napon át.

A SuSE magyar képviselete ma bejelentette, hogy márciustól kapható lesz a SuSE Linux 7.1 magyar nyelvű verziója. Ezzel új fejezet nyílik hazánk számítástechnikai életben. A hazai Linux-közösség munkájának eredményeképp a magyar KDE, YaST, SaX mellett a man oldalak és a Howto-k is magyarul olvashatók, sőt a dobozban található kézikönyv elolvasásához sem kell ismernünk idegen nyelveket. Ha ennek ellenére nehézségünk támad a rendszer telepítésével és beállításával, szintén magyar nyelven vehető igénybe a SuSE Linux ingyenes telepítési segítsége 90 napon át. SuSE Linux hivatalos disztribútoraitól március 12-e után már megrendelhető a magyar kiadás. A doboz tartalma: 7 darab CD, két magyar nyelvű, két angol nyelvű könyv és 90 nap telepítési segítség. Örömünkben üröm: a javasolt végfelhasználói ár bruttó 19.900 forint.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról