Szerző: Kovács Attila

2001. február 18. 18:18

Matrox G450 16Mb SDR vs. DDR teszt

Az x-bit labs hasábjain jelent meg egy összehasonlító teszt , amely a Matrox G450 SDR és DDR memóriával szerelt változatait veszi közelebbről szemügyre. Íme a véleményük:

Az x-bit labs hasábjain jelent meg egy összehasonlító teszt, amely a Matrox G450 SDR és DDR memóriával szerelt változatait veszi közelebbről szemügyre. Íme a véleményük:
"Röviden azt kell mondjam, hogy a Matrox Millennium G450 16Mb DDR és SDR videokártyák nem a legjobb kártyák, amit választhatunk. Ezek a kártyák teljesen lebőgnek, ha játékokról van szó, ráadásul 2D-s képességeik közül is csak a minőségük jobb, mint az elődeiké.

A fenti kritika ellenére el kell mondanunk, hogy a Matrox G450 azon felhasználók számára lehet érdekes, akik két monitorral szeretnének dolgozni. Ha a Matrox DualHead technológiáját összevetjük az NVIDIA GeForce MX által támogatott TwinView-val, akkor be kell vallani, hogy a DualHead sokkal okosabb és fejlettebb.

A G400 és G450 közötti egyetlen különbség a G450-en található jobb minőségű DualHead megvalósítás. Szerintünk ez az egyetlen előnye ezeknek a videokártyáknak."

Sajnos ez szomorú, de igaz...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról