Szerző: Vörös Péter

2001. február 19. 02:00

A Microsoft már kiválasztotta az Xbox japán disztribútorait

[TechWeb] Mindössze két disztribútora ill. marketing ügynöksége lesz Japánban az Xbox-szal kapcsolatban a Redmond-i óriásnak: a játékgyártó Bandai és az Internetes befektetető cég, a Softbank, jelentette be a Microsoft. A Happinet, a Bandai játékainak ill. videójáték szoftvereinek nagykereskedője egy új egységet fog létrehozni a vállalaton belül a Microsoft Xbox japán kiskereskedőknek történő disztribúciójához. A Softbank egy új vállalatot fog létrehozni a játékkonzol értékesítéséhez.

A Microsoft nagyon szeretne betörni a 20 milliárd $-os videójáték piacra, amelyet egyelőre a Sony és a Nintendo ural. A Microsoft úgy döntött, hogy két specialista cégre bízza az Xbox disztribúcióját: az első számú japán játékgyártóra és az első számú japán szoftver cégre.

A tavalyi bemutató óta 6,5 millió PlayStation 2-e konzol kelt el szerte a világon, a Nintendo júliusban fogja bemutatni Gamecube konzolját Japánban és októberben az USA-ban.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.