:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 20. 07:31

Az SAP tagadja az SAP America elnök-vezérigazgatójának távozásáról felreppent híreszeléseket

[TechWeb] Az SAP AG, Európa legnagyobb szoftvergyártója kategorikusan cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint lemond Wolfgang Kemna, az SAP America elnök-vezérigazgatója. Gundolf Moritz, az SAP szóvivője szerint egyszerűen nonszenszről van szó. Kemna áprilisban lett kinevezve az SAP America élére, januárban Chris Larsen elnök távozása után Kemna átvette ezt a pozíciót is. Kemna kinevezését úgy értékelte a piac, mint annak a jelét, hogy a német cég továbbra is gőzerővel próbál nyomulni az amerikai piacon, ahol a növekedése valamelyest alacsonyabb volt, mint Európában - és ahol fő riválisainak többsége van (Oracle, a PeopleSoft, a Siebel és a J.D. Edwards).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 13:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.