Szerző: Vörös Péter

2001. február 20. 07:31

Az SAP tagadja az SAP America elnök-vezérigazgatójának távozásáról felreppent híreszeléseket

HIRDETÉS

[TechWeb] Az SAP AG, Európa legnagyobb szoftvergyártója kategorikusan cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint lemond Wolfgang Kemna, az SAP America elnök-vezérigazgatója. Gundolf Moritz, az SAP szóvivője szerint egyszerűen nonszenszről van szó. Kemna áprilisban lett kinevezve az SAP America élére, januárban Chris Larsen elnök távozása után Kemna átvette ezt a pozíciót is. Kemna kinevezését úgy értékelte a piac, mint annak a jelét, hogy a német cég továbbra is gőzerővel próbál nyomulni az amerikai piacon, ahol a növekedése valamelyest alacsonyabb volt, mint Európában - és ahol fő riválisainak többsége van (Oracle, a PeopleSoft, a Siebel és a J.D. Edwards).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.