Szerző: sammer

2001. február 17. 06:36

Új Fighting Legends screenshotok, és jelentkezés a béta tesztelésre

A Maximum Charisma Studios új screenshotokat adott ki a készülő Fighting Legends stratégiai és szerepjátékából.

A játékos kilenc klánból választhat egyet magának, név szerint a BearKat, Bio-Mecha, Human, Wee, Arachin, RIN, BONE, Pyron és a rejtélyes "M" klánok közül. Minden klán 9 karakter típussal rendelkezik, így összesen 81 potenciális szereplő közül választhatunk. A klánon belüli összetartás nagy szerepet játszik a Fighting Legends-ben, mindig olyan karaktert kell majd választanunk az egyes feladatokra, aminek a legjobban ki tudjuk használni speciális képességeit. A küldetések sorrendje sem meghatározott, mindig egy adott listából választhatjuk ki, hogy éppen melyiket akarjuk megcsinálni.


Maximum Charisma Zone

A Fighting Legends jelenleg Alpha állapotban van, és júniusra tervezik a béta tesztelést. Ha részt szeretnél venni a béta tesztelésben, vagy további információkra vágysz, akkor keresd fel a Maximum Charisma hivatalos weboldalát a www.mcszone.com címen. A Fighting Legends 2001 végén fog megjelenni.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról