:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 15. 07:47

Eastman Kodak - Olympus Optical - Dell együttműködés

[CNET] Az Eastman Kodak bejelentette, hogy együttműködésre lép az Olympus Optical-lal és a Dell-lel a digitális fotográfia egyre növekvő piacán. A Kodak célja az, hogy első helyen legyen a gyorsan felfutó digitális fotográfiai piacon, de egyelőre a váltás a hagyományos filmezésről a digitális kamerákra viszonylag nehéz volt a cég számára. A Kodak-nak és az Olympus-nak egyenként több, mint 1000 szabadalmazott technológiája van e téren, most úgy döntöttek, hogy ezeket egymással megosztva, közösen fognak dolgozni azon, hogy még jobban tudják tárolni és nyomtatni a képeket. A Dell-lel kapcsolatos bejelelentés a latin-amerikai piacokot érinti, ahol a Kodak-nak több, mint 3500 Kodak Express Stores boltja van, ezeket Dell számítógépekkel és szoftver alkalmazásokkal fogják felszerelni a digitális technológiai szolgáltatások nyújtásához.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.