:

Szerző: mz

2001. február 14. 22:04

LCD PC a Portocomtól

[Portocom] A technológiai fejlődésnek köszönhetően elérkezett az ideje az LCD PC elterjedésének. Az LCP PC az asztali számítógépekével megegyező teljesítményt nyújt sokkal kisebb helyen. A hatalmas monitor és számítógépház helyett egyetlen vékony LCD foglal helyet az asztalon.

Az LCD képernyő kávájában működik az egész számítógép. Ide csatlakoztatható minden szokásos kábel, itt van a hajlékonylemez-meghajtó és a CD/DVD-ROM meghajtó is. Az LCD PC-hez teljes asztali PC billentyűzet tartozik.

Kis mérete lehetővé teszi, hogy a legelőnyösebb helyre tegyük, ahonnan legjobban látjuk LCD képernyőjét és legjobban elérjük kezelő egységeit. LCD képernyője semmilyen káros sugárzással nem terhel minket, és éles képe a szem erőltetése nélkül is kiválóan látható, immár 270 fokos szögtartományban.

Az új Portocom LCD PC többet tud, mint az asztali PC-k. Az LCD PC a legnagyobb teljesítményű asztali PC processzorokkal kerül forgalomba, és a Portocomtól megszokott rugalmassággal konfigurálható. A notebookokban elterjedt PC kártya foglalatokba illeszthetők a bővítő eszközök, amelyekre még szükség lehet a beépített illesztőkön túl, hiszen a korszerű kommunikációs illesztők (LAN, fax/modem, USB, IEEE 1394) mind benne vannak az LCD PC-ben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.