Szerző: roberto

2001. február 14. 20:54

Telepítő készül a KDE-hez

[KDE News] Számtalan kérés érkezett már a KDE-felhasználóktól a fejlesztőkhöz, hogy készítsenek egy telepítő- és frissítőprogramot a desktophoz. Nick Betcher vállalta feladatot, a kód már elérhető CVS-ben, de még további programozói segítségre lenne szükség.

A telepítő rendszerdetektálással kezd, köszönti a felhasználót, majd megkérdezi, hogy milyen típusú telepítést (Workstation, Developer, Minimal, Complete, Custom) szeretne. Ezután kiválasztható, hogy melyik könyvtárba kerüljenek a KDE komponensek és milyen csomagokat tegyen fel.

A telepítő csupán Qt libet igényel, így a statikusan linkelt változat is viszonylag kicsi maradhat. Nicknek csomagokkal, C++/OO-val és a telepítő végleges kinézetével kapcsolatban van szüksége segítségre. A projektnek nyílt egy fóruma, amit itt megtaláltok.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról