Szerző: sammer

2001. február 14. 15:57

Bearanyozódott az Icewind Dale várva várt kiegészítő lemeze, a Heart of Winter

A Black Isle Studios bejelentette, hogy az Icewind Dale szerepjátékának küldetéslemeze, a Heart of Winter mesterlemezre került, és hamarosan megjelenhet az üzletek polcain is.

Az Icewind Dale szerepjáték küldetéslemeze a Black Isle Studios saját fejlesztésű játéka, ami még több klasszikus szerepjáték elemet tartalmaz mint elődje, a Wizards of the Coast-tól licencelt Advanced Dungeons & Dragons Second Edition szabályaira alapulva. Az Icewind Dale: Heart of Winter számos új technológiai és játékmenettel kapcsolatos újítással rendelkezik az előző játékhoz képest, mint a nagyobb felbontás támogatása, nagyobb szörnyek, új kezelőfelület könnyebb konfigurálhatósággal, illetve számos új szörny, varázslat, és területek állnak rendelkezésre, hogy felfedezzük őket a Forgotten Realms birodalmában.

Az Icewind Dale: Heart of Winter kiegészítő futtatásához természetesen szükségünk lesz az eredeti Icewind Dale installált változatára.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról