Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 14. 12:18

Mesterséges intelligencia a mobil kommunikáció szolgálatában

[Microsoft] Világszerte megkezdődött a Microsoft Outlook Mobile Manager

[Microsoft] Világszerte megkezdődött a Microsoft Outlook Mobile Manager bétatesztelése. A szoftvergyártó terméke a Microsoft Exchange-et használó, mintegy 68 millió felhasználó számára teszi lehetővé, hogy az e-mail üzenetek intelligens szűrésével és priorizálásával kézben tarthassa mobil kommunikációját.

A Mobil Manager szorosan együttműködik majd a nagyobb biztonságot és több szolgáltatást nyújtó Microsoft Mobile Information 2001 Serverrel, valamint az év első felében megjelenő Office XP-vel.

A Microsoft mobil stratégiájának szerves részét képező Mobile Manager, a Mobile Information Serverrel együtt, hatékony mobil életstílust tesz lehetővé: együttesen biztosítják az információk elérését és a mobil eszközökön érkező nagymennyiségű információ intelligens kezelését.

A Microsoft Mobile Manager azon technológiák és eszközök innovatív példája, amelyekre a mozgásban lévő felhasználóknak és a vezeték nélküli kommunikációt használó szervezeteknek-kommunikációs rendszereik bonyolultabbá és terheltebbé válásával- mindinkább szükségük lesz.

A Mobile Manager futtatásához Windows 98 SE, Windows Millennium Edition, Windows NT Workstation 4.0 Service Pack 3 vagy Windows 2000 Professional operációs rendszer szükséges. Szükség van továbbá az Outlook 97-es vagy újabb verziójára, mint személyes információkezelő alkalmazásra, amelynek Microsoft Exchange Server 5.5 vagy Microsoft Exchange 2000 Serverhez kell csatlakoznia.

A Mobile Manager béta verziója mától ingyenesen letölthető a http://www.microsoft.com/outlook/mobile címről.

a címlapról