Szerző: mrsla

2000. március 2. 21:08

Mozilla

Kezdem a legfontosabb mai hírrel: megjelent a Mozilla M14 böngésző,a netscape nyílt forrású fejlesztése. Én ha jól emléxem valamikor a 10es jelzés körül raktam fel elöször. Majd miután a 400as prockóm 99%-át kihasználta és az egyik rendszerfigyelőmön azt láttam, hogy a system progiknak már nem maradt teljesítmény.... Természetesen, minden újabb és újabb kiadással próbát teszek és a 13as már egész jó, annyira, hogy a mai napig fenn vann. Most fogja a 14es leütni. Kicsit olyan történet ez mint az a bizonyos Henrik király lavsztori. Ha el akart válni és az egyház nem engedélyezte azt, aktuális feleségének heves migrénjét egy hóhérral orvosoltatta.

Kezdem a legfontosabb mai hírrel: megjelent a Mozilla M14 böngésző,a netscape nyílt forrású fejlesztése. Én ha jól emléxem valamikor a 10es jelzés körül raktam fel elöször. Majd miután a 400as prockóm 99%-át kihasználta és az egyik rendszerfigyelőmön azt láttam, hogy a system progiknak már nem maradt teljesítmény.... Természetesen, minden újabb és újabb kiadással próbát teszek és a 13as már egész jó, annyira, hogy a mai napig fenn vann. Most fogja a 14es leütni. Kicsit olyan történet ez mint az a bizonyos Henrik király lavsztori. Ha el akart válni és az egyház nem engedélyezte azt, aktuális feleségének heves migrénjét egy hóhérral orvosoltatta. A lényeg tehát , hogy olvasd a klasszikusokat és próbáld ki a legújabb Mozilla böngészőt. Jelenleg Linux és egy másik oprencer alá érhető el az alábbi linken: Mozilla ftp

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 12:44

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.