Szerző: mrsla

2000. március 2. 21:08

Mozilla

Kezdem a legfontosabb mai hírrel: megjelent a Mozilla M14 böngésző,a netscape nyílt forrású fejlesztése. Én ha jól emléxem valamikor a 10es jelzés körül raktam fel elöször. Majd miután a 400as prockóm 99%-át kihasználta és az egyik rendszerfigyelőmön azt láttam, hogy a system progiknak már nem maradt teljesítmény.... Természetesen, minden újabb és újabb kiadással próbát teszek és a 13as már egész jó, annyira, hogy a mai napig fenn vann. Most fogja a 14es leütni. Kicsit olyan történet ez mint az a bizonyos Henrik király lavsztori. Ha el akart válni és az egyház nem engedélyezte azt, aktuális feleségének heves migrénjét egy hóhérral orvosoltatta.

Kezdem a legfontosabb mai hírrel: megjelent a Mozilla M14 böngésző,a netscape nyílt forrású fejlesztése. Én ha jól emléxem valamikor a 10es jelzés körül raktam fel elöször. Majd miután a 400as prockóm 99%-át kihasználta és az egyik rendszerfigyelőmön azt láttam, hogy a system progiknak már nem maradt teljesítmény.... Természetesen, minden újabb és újabb kiadással próbát teszek és a 13as már egész jó, annyira, hogy a mai napig fenn vann. Most fogja a 14es leütni. Kicsit olyan történet ez mint az a bizonyos Henrik király lavsztori. Ha el akart válni és az egyház nem engedélyezte azt, aktuális feleségének heves migrénjét egy hóhérral orvosoltatta. A lényeg tehát , hogy olvasd a klasszikusokat és próbáld ki a legújabb Mozilla böngészőt. Jelenleg Linux és egy másik oprencer alá érhető el az alábbi linken: Mozilla ftp

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról