Szerző: haszprus

2000. március 28. 02:08

Windows Media Player 7.0 Technology Preview

A Microsoft kiadott a Windows Media Player 7.0-s verziójából egy korai bétát. A programot szabadon letöltheted és használhatod, noha jelenleg még nem igazán stabil.
A Windows Media Player 7 egy mindent tudó lejátszó, ugyanis egy helyben nyújt lehetőséget, hogy rendezd, keresd és lejátszd a digitális audió/videó anyagaidat. Ezenkívül egy kattintással elérheted a leggyakoribb multimédia tevékenységeket, mint pl. audió- és videólejátszás, CD lejátszás és felvétel, Internet rádió, média fájlok átvitele hordozható lejátszókra. A Media Player 7 már rendelkezik skinekkel is.
A minimális rendszerigény egy 166 MHz-es processzor és 32MB RAM, az optimális pedig egy 266 MHz-es processzor 64 MB RAM-mal.
Fontos, hogy a Media Player 7 nem telepíthető Windows 95-re, ill. Windows NT 4-re. Az uninstall funkció nem garantáltan működik Windows 2000 alatt. Ne installáld a Media Player 7-re a 6.4-et.
Letöltés
Screenshotok, infók

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.