Szerző: Barna József

2001. február 10. 15:27

ASUS videokártya roadmap a 2001. évre: február végén már megjelennek az NV20 chipre épülő gyorsítókártyák!

[Email] Az ASUS tegnap jelentette be, hogy a cég az NVIDIA termékeinek első számú felvásárlója. Ezzel összhangban az ASUS 2001-ben a videokártyagyártók közötti versenyben az első hely elfoglalását tűzte ki céljául. Amint az a sajtóközleményben áll: az ASUS nem csupán kitűnő teljesítményű termékeket gyárt, hanem egyben a legmegbízhatóbb szolgáltatásokat és terméktámogatást is nyújtja azokhoz (ezek közé tartozik a legtöbb ASUS videokártyával járó SmartDoctor és VideoSecurity

[Email] Az ASUS tegnap jelentette be, hogy a cég az NVIDIA termékeinek első számú felvásárlója. Ezzel összhangban az ASUS 2001-ben a videokártyagyártók közötti versenyben az első hely elfoglalását tűzte ki céljául. Amint az a sajtóközleményben áll: az ASUS nem csupán kitűnő teljesítményű termékeket gyárt, hanem egyben a legmegbízhatóbb szolgáltatásokat és terméktámogatást is nyújtja azokhoz (ezek közé tartozik a legtöbb ASUS videokártyával járó SmartDoctor és VideoSecurity alkalmazás, az ASUS Digital VCR valamint a 3 éves garancia).

A cég továbbá azt is közölte, hogy ASUS V8200 típusjelű, NV20 chipre épülő videokártyája február végén jelenik majd meg a piacon, Pure és Deluxe változatban. Ugyan az ASUS részleteket még nem közölhetett a chip specifikációiról, annyi a fenti roadmap-ból is kiderül, hogy a kártyán a chip 200 MHz-en, míg a hozzá társított 64 MB DDR memória 250 MHz-en működik majd.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.