Szerző: sammer

2001. február 10. 06:56

2001 március 9-én fog megjelenni az Earth 2150 folytatása, a The Moon Project

A fejlesztő GAME Studios megerősítette, hogy a The Moon Project valós idejű stratégiai játéka 2001 március 9-én fog megjelenni.

A Topware-re utaló találgatásokra vonatkozóan az Earth 2150 és a The Moon Project fejlesztő GAME Studios vezérigazgatója a következőket jelentette be: "Megértettük, hogy a Topware pénzügyi nehézségekkel küzd, de emellett nagyon örülünk, hogy a The Moon Project fejlesztése jól halad. Valójában már az utolsó simításokat végezzük a játékon, és terveink szerint 2001 március 9-én az üzletekbe kerülhet."

A The Moon Project az Earth 2150 játék folytatása, és a 3D-s motorjának továbbfejlesztett változatát használja, kiegészítve egy olyan zoom-olási lehetőséggel, amivel a távoli stratégiai nézettől egészen az egységek közelébe helyezhetjük a virtuális kamerát. Az új játékba törvényszerűen új, továbbfejlesztett egységek is kerültek, mint a tüzérség, atommeghajtású tengeralattjárók, illetve földrengés generátorok.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról